Skromni Bogdanović: Svatko bi to napravio, igrao za momčad

 Foto: Hina
Video: Dario Dalmacija/Index

POSLIJE pobjede u trećoj utakmici Eurobasketa nad Makedonijom 71:53, povratnik Bojan Bogdanović bio je zadovoljan igrom u drugom poluvremenu.

> Hrvatska pokazala moć: Uvjerljiva pobjeda protiv Makedonije

> Perasović: Nema razloga da vičem na igrače, to ja tako pričam

"Dobili smo bukvicu od trenera na poluvremenu, vidjeli ste onda i sami kako to sve može izgledati.", rekao je Bogdanović, a za sutrašnjeg protivnika Nizozemsku kaže:

"Nama očito velika nepoznanica, ali ćemo se pripremiti i nadam se da će nas publika i dalje bodriti u ovako velikom broju".

O svojoj požrtvovnosti da unatoč ozljedi igra za reprezentaciju:

"Dosta sam već izostao. Što zbog gležnja, što zbog pada, ali stvarno ne bih više da se to provlači kroz medije. Mislim da bi svatko to napravio, igrao za momčad."

Roka Stipčevića nije išao šut u ovoj utakmici, ali odigrao je fanatičnu obranu:

"Znali ako ćemo biti čvrsti i konstantni u obrani da ćemo prije ili kasnije prelomit utakmicu. Sutra nas čeka Nizozemska, neugodan protivnik, namučili su Slovence i mogu samo ljude pozvati ovim putem da nas dođu bodriti u što većem broju", rekao je Stipčević.

Pohvalio je i igru Darija Šarića kojem je Arena skandirala ime u više navrata:

"Šarić? Dario je odličan čovjek, svi mogu vidjeti da daje sve od sebe. Od obrane do napada, preko kontri, baš svugdje. Svaki dan napreduje, pravi je potencijal", završio je Stipčević.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.