Sad znate što je "Škorpionov ubod": Pogledajte nokaut zbog kojeg ćete zaboraviti Cro Copa!

Foto: Index; Hina
Video: Dario Dalmacija/Index

MLADEN BRESTOVAC i Igor Jurković sjajnim su pobjedama oduševili publiku na Gloryju u zagrebačkoj Areni. Šteta je što su svoje borbe odradili pred još neispunjenim tribinama, jer su pružili sjajne predstave i zagrijali atmosferu pred glavne borbe večeri i okršaj legendi - Cro Copa i Remyja Bonjaskog.


Tako su mnogi ostali zakinuti za uistinu sjajne trenutke vrlo uspješne večeri za hrvatske borce, samo je nedostajao Mirkov trijumf.

Brestovac je u svojoj premijeri u Gloryju lijevim high-kickom srušio starijeg od braće Wilnis, Jahfara.

"Tako sam i dobio nadimak Škorpionov ubod. Lijeva noga kad ubode, to je to, spavanje".

Pogledajte sjajan nokaut Mladena Brestovca koji je zapalio Arenu!


Vidno uzbuđen, a priznao je i gladan, jedva je dolazio do daha: "Nisam forsirao nokaut, imao sam sreće, prošao je high-kick, vidio sam da je uzdrman, krenuo sam to završiti".

"Odličan osjećaj je ponovno pobijediti u svom gradu. Ova pobjeda je značajnija i zato više mi znači", rekao je nakon svog debija u Gloryju. "Koga želim sljedećeg? Bilo koga, spreman sam za svakoga"

Nakon borbe pohvale na njegov račun nizali su i fanovi i menadžer Orsat Zovko te Gloryjevi čelni ljudi. Dugogodišnji Cro Copov sparing partner napokon je dobio zasluženu priliku pokazati se na velikoj sceni.

"Na najljepši način sam si otvorio vrata". Rekao nam je i kako nije očekivao Mirkov poraz te dodao: "Bila je ovo sjajna priredba, super kick boks, bilo je stvarno odličnih poteza".


"Istarski ratnik" Jurković: Krvavo sam trenirao za ovo

"Istarski ratnik" Igor Jurković nokautirao je Michaela Dutta u prvoj rundi pokazavši arogantnom Nizozemcu kako se treba ponašati u gostima. Na vaganju je jedino Duut pokazao nervozu i unio se u lice Jurkoviću, koji je ostao smiren.

"Ipak se pokazalo da je samo arogantan. Ispuhao se, pustio sam da izbaci par udaraca, precijenio sam mu boksačke sposobnosti. Vidio sam da sam ga uzdrmao nakon prvog puta, pomislio sam zašto ne bih i drugi put, nasrnuo sam, upalilo je i slavio sam već u prvoj rundi", rekao je Jurković nakon pobjede.

"Ovo mi je jedna od najdražih pobjeda u karijeri i prva u kategoriji do 95 kilograma. Krvavo smo trenirali za ovo", dodao je presretni Jurković, kojeg su također hvalili ljudi Gloryja i FFC-a.

 

> Pogledajte nastavak! Bonjaski poručio publici: Lako vam je zviždati s pivom i jointom u ruci

> Oglasio se Mirko: Žao mi je Bonjaskog, ali i sam priznaje da mu je pobjeda poklonjena!

> Suci razljutili Arenu, borci iznenađeni: "Za nas je Mirko pobjednik"

> Holyfield oduševljen nokautima u Areni: "Ovim sportom se ne bih bavio"

> Ovako se ne oprašta od šampiona: Prvi pogledajte kako je Arena rasplakala Bonjaskog

> Spektakl u Areni završio porazom Cro Copa: Bonjasky izviždan i uplakan otišao u mirovinu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.