Roma otkupila Marquinha za 3,5 milijuna eura, Lucio napustio Inter

ROMA je u petak na službenim stranicama objavila da su dogovorili transfer brazilskog bočnog nogometaša Marquinha koji je nakon šestomjesečne posudbe iz Fluminensea zadovoljio Rimljane.

Vrlo dobrim se po dolasku u siječnju pokazao 25-godišnji Marquinho, pa ga je Roma za 3.5 milijuna eura otkupila od Fluminensea, a potpisan je ugovor do ljeta 2016. godine.

Prvi dio odštete u iznosu od 2 milijuna eura biti će isplaćen odmah, a preostalih 1.5 milijuna do 10. lipnja iduće godine.

Marquinho je u 15 nastupa u Seriji A prošle sezone postigao i tri pogotka za Romu, a prije Fluminensea još je u rodnom Brazilu nastupao za Palmerias, Botafogo i Figueirense.

Inter se sporazumno razišao s Lucijom

Brazilski branič Lucio i njegov dosadašnji klub Inter u petak su postigli dogovor o sporazumnom raskidu suradnje premda je branič imao važeći ugovor na još dvije sezone.

Bivši brazilski reprezentativac Lucio od dolaska iz njemačkog Bayerna 2009. godine, odigrao je 136 utakmica za Inter, te je u tom razdoblju osvojio naslov talijanskog prvaka, dvije Coppa Italije, Superkup, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.

"Zajedničkim dogovorom raskinut je ugovor Intera i Lucija. Njemu osobno i njegovoj obitelji sve najbolje u daljnjem životu želi nogometni klub Inter", stoji u priopćenju na klupskim internet stranicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.