Rasplet u posljednjem kolu: Utah i dalje puše za vratom Lakersima

Foto: AFP

U NOĆI s ponedjeljka na utorak odigrano je 11 utakmica NBA lige. Oklahoma je pobjedom na Sacramentom s 104:95 osigurala prvo mjesto Zapada. Do 60. ovosezonske pobjede Thunder su predvodili Kevin Durant s 29 koševa, 7 skokova i 8 asistencija, te Russell Westbrook sa 21 košem i 8 asistencija.

Jazzeri su pak gostujućom pobjedom u Minessoti 96:80 zadržali nadu za plasman u doigravanje. U posljednjem kolu Utah gostuje kod Memphisa, a Lakersi dočekuju Huston. Tko izgubi ispao je, a ukoliko obje momčadi upišu pobjede među osam najboljih na Zapadu dalje idu Lakersi. Sunsi su pak prekinuli niz od sedam uzastopnih domaćih poraza pobjedom nad Rocketsima s 119:112. Luis Scola ubacio je 26 koševa uz 15 skokova, a Goran Dragič 21 koš uz 14 asistencija kod Sunsa, dok se kod Rocketsa istaknuo Chandler Parsons s 24 koša.

Warriorsi su na domaćem parketu svladao Spurse s 116:106 uz 35 koševa i 7 trica Stephena Curryja.  Kod Spursa najefikasniji s 25 koševa bio je Gary Neal. Denver Nuggetsi slavili su na gostovanju kod Milwaukeeja 112:111. Ty Lawson ubacio je 26 koševa za Nuggetse, dok je najbolji strijelac susreta ukupno bio igrač Bucksa Monta Ellis s 38 koševa. Na Istoku je Miami slavio na gostovanju kod Clevelanda s tijesnih 96:95, dok je New York bez najvećih zvijezda izgubio protiv Charlotte 106:95.

Zbog bombaškog napada otkazana utakmica Boston-Indiana

Dodajmo kako je utakmica Celticsa i Pacersa otkazana je zbog bombaškog napada koji se odvio u ponedjeljak na Bostonskom maratonu... Utakmica u TD Gardenu neće ni biti naknadno odigrana, jer su obje momčadi osigurale svoje pozicije u doigravanju.

Prema pisanju New York Timesa, otkazivanje susreta uvjetovat će odigravanje 81 utakmice dva kluba po prvi put od uvođenja formata natjecanja iz sezone 1967/68. Podsjetnik, u ponedjeljak su iz NHL lige odgodili utakmicu hokejaša Boston Bruinsa i Ottawa Senatorsa koja je također trebala biti odigrana u TD Gardenu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.