Raspada se Sevillina pobjednička momčad: Liverpool lijevog beka Morena platio 22 milijuna eura

Foto: Guliver Image/Getty Images

ALBERTO MORENO za mjesec dana puni 22 godine, a upravo toliko milijuna eura platio je Liverpool odštetu Sevilli za lijevog beka iza kojeg je sjajna sezona.

Španjolski mediji pišu kako je sve dogovoreno između oba kluba i igrača, te kako preostaje samo da Moreno sljedeći tjedan u Liverpoolu prođe liječnički pregled i potpiše ugovor.
 
Mladi bočni igrač bio je jedan od ključnih u Sevillinom pohodu ka osvajanju Europa Lige, ali nakon neočekivanog uspjeha slijedi im egzodus glavnih zvijezda; Moreno je praktički prodan, a kapetan i najbolji igrač Ivan Rakitić također je na odlasku.

Zahvaljujući odličnoj formi, Moreno je krajem prošle godine debitirao za Španjolsku, ali za SP nije stigao dalje od šireg popisa 30 igrača, bio je jedan od sedmorice koji su otpali.
 
Utješio se zato petogodišnjim ugovorom s engleskim vice-prvakom, koji je ozbiljno krenuo u rekonstrukciju momčadi; iako prijelazni rok počinje tek 1. srpnja, Liverpoolu je ovo već treći dogovoreni transfer, nakon Southamptonovog napadača Rickija Lamberta i Bayerovog veznjaka Emrea Cana.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.