Prvi maj iz snova: Radnik srušio Dinamo!

Foto: Admir Buljubasic/Cropix

PRVACI Hrvatske posrnuli su u Sesvetama! Dinamo je u prijateljskom ogledu protiv svog satelita izgubio s 3:1. Krunoslav Jurčić poslao je na teren najjaču postavu koja u prvih 45 minuta nije uspjela srušiti čvrstu obranu drugoligaša kojeg vodi bivši trener Modrih Ante Čačić.

Radnik je poveo u 65. minuti preko Čabraje, a deset minuta kasnije Pajač je povisio na 2:0. Hodak je u nastavku igre smanjio na 2:1, ali konačnih 3:1 postavio je Čabraja u 89. minuti.

Krunoslav Jurčić nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi, ali je sretan što se nitko nije ozlijedio.

"Došli smo ovdje odraditi jači trening, dati svim igračima minutažu i to smo i napravili. Igrali su neki igrači koji su dugo bili out tako da smo zadovoljni; to je i bio plan. Čestitke Radniku, igračima i treneru Čačiću na lijepoj igri i pobjedi. Ja sam zadovoljan prvim dijelom u kojem smo jako dobro izgledali, dominirali i imali niz prilika, ali nismo došli do zaslužene prednosti", rekao je Jurčić i dodao:

"U nastavku smo puno mijenjali, na terenu je igralo čak pet kadeta i svi oni zaslužuju pohvale za svoj nastup te sam siguran da će im ova utakmica biti poticaj za daljnji rad."


Radnik - Dinamo 3:1

Radnik: Karatović - Gorupec, Perić, Barišić, Maroti - Grčić, Miškić, Babić, Benković - Čabraja, Ivančić; (još su igrali) Berišić, Cerovec, Pajač, Rožman, Tomšić, Habek, Plum, Lončar

Dinamo: Kelava - Vrsaljko, Ćalušić, Addy, Pivarić - Leko - Brozović, Husejinović, Pamić, Rukavina - Krstanović

(Drugo poluvrijeme): Mitrović - Tomečak, Omazić, Šimunić, Ćalušić (od 66. Ibanez) - Leko (od 66. Ademi) - Žabec, Pamić (od 66. Sammir), Bočkaj (od 66. Hodak), Burić - Beqiraj
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.