Prandelli odgovorio razočaranom Rossiju: Odmah sam mu rekao da neće biti među 23

Foto: Guliver Image/Getty Images

TALIJANSKI izbornik Cesare Prandelli izostavio je Giuseppea Rossija s popisa 23 reprezentativca Italije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, što je napadač prihvatio s čuđenjem i kritikama na račun tog poteza.

Izbornik je odmah odgovorio igraču Fiorentine, uz čuđenje zašto je uopće došlo do takve reakcije: "Bilo bi lako izabrati Rossija, ali bio bi to prevelik rizik. 7. svibnja sam ga planirao izostaviti s popisa od 30 igrača, no shvatio sam da bi mu pomoglo da bude među pozvanima, ali sam mu odmah objasnio da neće biti među 23 putnika."
 
"Rekao sam mu da je to teška odluka jer je riječ o sjajnom dečku i više puta sam mu ponovio da nije među 23 igrača. Protiv Irske sam sam mu pružio priliku, čak sam izvadio Immobilea i stavio ga na središnjeg napadača, ali nisam vidio što sam želio. Nisam očekivao takve njegove poruke, znao je istinu", zaključio je Prandelli.
 
On je u posljednji tren ostao bez teže ozlijeđenog Montoliva, a do početka turnira u Brazilu i borbe protiv Urugvaja, Italije i Kostarike za prolazak skupine odigrat će još prijateljsku utakmicu protiv Luksemburga. Taj dvoboj na rasporedu je u srijedu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.