Noka Serdarušić potvrdio za Index: PSG me želi, ali ne idem u Pariz bez braće Karabatić

Foto: Guliver Images/Getty Images

NAGAĐANJA francuskih medija i službeno su potvrđena! Bogati PSG želi Zvonimira Serdarušića za novog trenera. Indexu je tu informaciju potvrdio sam Serdarušić koji je ujedno i glavni kandidat za izbornika hrvatske rukometne reprezentacije.

> Noka Serdarušić: Hrvatska može bolje, a Metličić bi bio sjajan pomoćnik

> Hrvatska ostala bez glavnog kandidata za novog izbornika? Bogati PSG želi Noku i braću Karabatić!

Podsjećamo, Francuzi su plasirali vijest kako se u PSG-u spremaju za veliku ofenzivu. Pripremili su nekoliko milijuna dolara za transfer braće Karabatić, a na klupi umjesto sadašnjeg trenera Philippea Gardenta vide Serdarušića.

"To vam je priča stara godinu dana i bila je aktualna prije šest mjeseci. Sada me ponovno zovu na razgovor za pet, šest dana. Oni su se javili, žele me, a ja ih nisam odbio. Ne mogu nekome prije razgovora reći ne", rekao nam je Noka.

Zvao je i Gobac...

"A je li vas kontaktirao i Zoran Gobac?", pitali smo.

"Zvao me prije tri, četiri dana da ćemo se čuti u srijedu. Tema razgovora je bila o izborniku i reprezentaciji i da se nađemo i dogovorimo", odgovorio je legendarni trener.


I tu sada dolazimo do problema. Hrvatski rukometni savez nema šanse protiv PSG-ovih petrodolara. Arapima su cifre u rukometu u najmanju ruku smiješne u odnosu na nogomet, zato im nije problem preko noći stvoriti ekipu prepunu rukometnih zvijezda. Međutim, Serdarušić još ništa ne zna...

"Pa tu je pitanje tko postavlja uvjete. PSG može postaviti uvjet da traže trenera koji ne vodi reprezentaciju, a isto tako Hrvatska može reći da želi trenera koji ne radi u klubu. To je sve stvar dogovora", rekao je.

Mogli biste paralelno voditi PSG i Hrvatsku?

"Zašto ne? Koliko znam Hrvatska je imala izbornike koji su tako radili, pitanje je što Pariz misli... Kažem, sve je stvar dogovora".

Ništa bez Nikole i Luke Karabatića

A što ako Parižani pred vas stave zahtjev da ne smijete voditi reprezentaciju?

"Teško pitanje... teško je odbiti mjesto izbornika, a isto tako teško je odbiti ekipu koja je po mom mišljenju možda i najbolja na svijetu. To je teško pitanje na koje nemam odgovor".

Opet, sve je u rukama Nikole i Luke Karabatića. Ako oni odbiju ponudu PSG-a, onda će se i Noka zahvaliti Parizu...

"Tako je. Ne bih išao bez njih...", za kraj će.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.