"Nemoguće je pronaći igrača poput Spanoulisa"

Screenshot (Youtube)

GIANNIS SFAIROPOULOS, trener Olympiacosa, po prvi je put došao na ovako veliku scenu, a njegova momčad opet nije razočarala te se pobjedom protiv CSKA (70:68) plasirala u finale Eurolige.
 
"Ovo je velika pobjeda protiv velikog protivnika. Jako je bitno da se nismo predali. Moji igrači su pokazali veliki karakter i mentalitet pobjednika, a to je nešto što trebaš kad igraš ovako velike utakmice. Bilo je bitno zaustaviti CSKA na mali broj koševa. Ključno je, po meni, što smo zadnjih šest ili sedam minuta igrali s niskom petorkom”, rekao je Sfairopoulos, a zatim se dotakao junaka Spanoulisa.
 
"Spanoulis je naš vođa. Ne možete naći nigdje takvog igrača. CSKA ga je pokušao zaustaviti. Rekao sam mu da se smiri i ne bude nervozan. Pronašao je način kako da utječe na utakmicu nakon lošeg starta. No naša momčad nije samo Spanoulis. Imamo velikog vođu u njemu, ali govorimo o grupi igrača. Igramo kao momčad u obrani i napadu te se borimo zajedno. Sad se trebamo smiriti i biti spremnu na utakmicu u nedjelju."
 
Trener CSKA: Nećemo se lagati, ovo je loš rezultat
 
Treći put u četiri godine, CSKA je poražen od Olympiacosa na Final Fouru. Dimitris Itoudis, njihov trener, je po prvi put doživio to iskustvo.
 
"Za nas je ovo loš rezultat, nećemo lagati. Željeli smo osvojiti trofej. Uzrujani smo zbog ovog rezultata. U košarci se nikad ne radi o zadnjih pet sekundi, to je jedna situacija. Moramo razgovarati o 39 minuta i 55 sekundi prije toga. Vratili smo Olympiacos u utakmicu našim greškama. Nismo se borili kako smo se dogovorili i oni su pogodili neke teške šuteve."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.