Nekada igrao s Mostarlićem, Dinjarom i Vitaićem, a danas s Beckhamom, Keanom i Donovanom



NAJNOVIJE pojačanje LA Galaxyja brazilski je stoper Junior David Lopez, koji je od 2005. do 2007. godine branio boje Osijeka.

29-godišnji Lopez karijeru je počeo u At. Paranenseu, a 2003. godine prešao je u Porto koji je tada vodio Jose Mourinho. Nakon godinu dana vratio se u Brazil da bi ga 2005. godine kao 23-godišnjaka menadžer Božidar Slišković doveo u Gradski Vrt.

U dvije sezone odigrao je 35 utakmica i bio standardni član prve postave, a njegove odlične partije rezultirale su prvo interesom pa onda i transferom u Terek Grozny. Osijek je dobio oko 400 tisuća Eura, a Brazilac puno bolji ugovor.

U Čečeniji se zadržao tek jednu godinu nakon čega je prešao u drugu španjolsku ligu, preciznije Cordobu, da bi već godinu poslije igrao za rumunjsku Universitatea Craiovu.

Tempo promjene klubova zadržao je i posljednje dvije godine. U sezoni 2011/2012 igrao je za Chivas, da bi nekoliko dana poslije Uskrsa potpisao za slavni LA Galaxy gdje će imati priliku igrati s David Beckhamom, Robbijem Keanom i Landonom Donovanom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.