Nassfeld: Najduža utrka na svijetu uz Tonyja Cetinskog

Foto: Facebook

VRHUNSKI snijeg od početka prosinca pa sve do sredine travnja je zagarantiran.


Beskrajno mnogo sunčanih sati, južna strana daje Nassfeldu 850 sunčanih sati tijekom zimske sezone, gomile snijega, 110 kilometara staza za skijaše, ugodne planinske kolibe, zabava uz après-ski te ukusna kuhinja na sjecištu triju zemalja, Austrije, Italije i Slovenije - za savršen zimski odmor. Jedinstvena usluga u Alpama: "Nice Surprise" osigurava servis skija i boardova odmah na stazi po vrlo povoljnoj cijeni, već od sedam eura. Besplatan depo skija i bordova omogućen je za sve goste koji kupe skijašku kartu. Rezervirajte svoje mjesto i budite dio najduže utrke na svijetu. Pod motom "Pobijedi Armina Assingera" u Nassfeldu će se 12. siječnja 2013. održati najduža skijaška utrka na svijetu. 

Skijaši amateri prevladat će kod ove utrke, koja je upisana u Guinnessovu knjigu rekorda, senzacionalnih 25,6 kilometara spusta i 6000 metara visinske razlike u jednom prolazu. Cilj sudionika je nadmašiti vrijeme bivše skijaške zvijezde Armina Assingera koji je pokrovitelj ove utrke i sudionik. U programu će po prvi puta sudjelovati i hrvatski tim na čelu s Tonyjem Cetinskim. Ukoliko želite biti dio Tonyjevog tima i u Nassfeldu ste 12. siječnja 2013., prijavite se na FB stranici Nassfeld Hermagor (Promo Croatia) i saznajte sve detalje.

Večera u kabini Millenium Expressa uz pogled na noćno skijanje


Obojena šarenim svjetlom, najduža osvijetljena staza za noćno skijanje u Europi (2,2 km) na raspolaganju je zaljubljenicima u skijanje. Svake subote (05. 01. - 02. 03. 2013) mogu se, osim na skijama i boardovima, od ove godine spuštati i na posebnim zabavnim napravama kao što su Skifox, Tubes ili Snowblades. Djeci je na raspolaganju zaseban poligon. Čak ni "runda" na stazi neće biti dosadna; zabavni barovi nalaze se direktno na stazi. Tko želi imati pregled šarene vožnje na bijelim snijegu, može rezervirati večeru u kabini Millennium Expressa.  

Rezervirajte svoje mjesto i iskoristite Nassfeld Special 4=3, prilikom rezervacije od nedjelje do četvrtka poklanjamo jedan dan. 4 noćenja/HP već od € 210.- po osobi. 3 x dnevna skijaška karta, 3 x dnevni depo skija. Termini: ned. 13. 01. 2013 - čet. 24. 01. 2013, ned. 17. 03. 2013 - čet. 21. 03. 2013. Više detalja potražite na www.nassfeld.at/sata24, rezervirajte putem emaila: hrvatska@nassfeld.at.

Posebne pogodnosti za djecu


Nassfeld je idealna destinacija za obitelji s djecom, za djecu mlađu od 10 godina pripremljeno je niz aktivnosti i zabave, a klinci i roditelji uživat će u atrakciji noćnog sanjkanja na osvijetljenim sanjkalištima. Smještaj za djecu ispod 10 godina je besplatan. Mali skijaši smješteni su u sobi svojih roditelja (obrok je uključen).

Raj za skijaše, snowboardere, hokejaše i skijaške trkače

Nassfeld  sa svojih 110 kilometara odlično pripremljenih staza koje svake godine pregledava nezavisna komisija idealno je mjesto za sve ljubitelje zimskih sportova.  Skijalište ima 30 žičara uključujući i najdužu gondolu u Alpama: Millennium-Express. Ona prevozi putnike dužinom od 6.000 metara u samo 17 minuta. Gosti koji nisu smješteni u blizini Millennium-Expressa bit će do nje prevezeni besplatnim autobusom. Nassfeld ima odličnu ponudu za snowboardere s obzirom na to da je u njemu održano Svjetsko juniorsko Snowboard prvenstvo i 4 svjetske utrke kupa. Tu su i dvije staze za skijaše trkače s osiguranim snijegom. Zamrznuto jezero Pressegger idealno je za klizanje ili hokej na ledu.

Ne propustite posjetiti NTC (New tehnology centar). Za sve posjetitelje osiguran je početni paket "NTC Blue Day" po cijeni od 24 eura. Korisnici paketa mogu isprobati svu opremu za zabavne sportove na snijegu. Obuka na spravama održava se na "pametnom terenu" pod budnim okom stručnjaka, kako bi što spremniji svu oprema i nove načine skijanja isprobali na stazama.

Naučite skijati/bordati u samo 3 dana uz garanciju uspjeha! Ukoliko je učenje bilo bezuspješno vraćamo vam novac za usluge škole skijanja. Cilj tečaja: početnici trebaju samostalno skijati po početničkoj stazi. Tečaj je SAMO ZA POČETNIKE (odrasle i djecu stariju od 6 godina). Cijena tečaja iznosi 129€ i dostupna je uz jedan od rezerviranih SkiHit paketa. Tečaj je potrebno rezervirati 7 dana prije dolaska.

Isprobajte  Ski-Movie uz natjecateljsku atmosferu.Stvarna natjecateljska atmosfera stvorena je ove sezone u  BMW X-ruti na Zweikofel stazi. Natjecatelj dobiva audio i vizualnu podršku virtualne publike tijekom spusta niz padinu. Publika poticajno plješće i bodri natjecatelja, ovisno o postignutom rezultatu. Video snimka od početka do kraja utrke može se preuzeti sa stranice www.nassfeld.hr.

Goste čeka 7000 kreveta

Gostima se nudi 7000 kreveta u hotelima s tri, četiri i pet zvjezdica te gostinjskim kućama, lokalnim pansionima, seoskim gospodarstvima i mladenačkim hostelima. Vaše idealno mjesto za smještaj rezervirajte na: Nassfeld Office Zagreb, Tel.: +385 1 3011 778, Mob.: + 385 99 4156 704, E-mail: hrvatska@nassfeld.at , Web: www.nassfeld.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.