NJ Nets dolaze u Istanbul po Bogdanovića i Kiriljenka



BOJAN BOGDANOVIĆ pod povećalom je New Jersey Netsa uoči završetka košarkaške sezone u Europi. Glavni menadžer NBA kluba Billy King hrvatskog će reprezentativca pratiti u utakmici četvrtfinala doigravanja turske lige između Fenerbahčea i Bešiktaša u petak.

Samo dan nakon toga u Istanbulu počinje Final Four Eurolige, te bi se istog dana King trebao sastati s Bogdanovićem, te porazgovarati o njegovoj budućnosti. Bivša zvijezda Cibone 2011. je izabran na NBA draftu od strane bivšeg kluba Dražena Petrovića koji ovog ljeta iz New Jerseyja seli u New York, točnije Brooklyn. Na posudbi u Feneru skupio je peedesetak nastupa s prosjekom od 23 minute i 13 koševa po utakmici.

Završnicu Eurolige King će pratiti i zbog jednog drugog igrača - Andreja Kiriljenka.

Najveća zvijezda momčadi moskovskog CSKA mogao bi se nakon jedne euro-sezone vratiti u NBA odakle je otišao u vrijeme lock-outa prošle jeseni te s ruskim klubom potpisao trogodišnji ugovor.

Dio američkih portala već je objavio kako su Netsi i Kiriljenko blizu usmenog dogovora o trogodišnjoj suradnji. Prije povratka u Europu ruski je reprezentativac deset godina igrao za Utah Jazz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.