Morosini umro nakon sudara glavom?

U TALIJANSKIM medijima pojavila se vijest kako postoji mogućnost da je Piermario Morosini umro nakon što se glavom sudario s igračem Pescare, Emmanuelom Cascioneom.

>Reja: Morosini je imao pred sobom veliku budućnost

>Tragičan kraj jedne mladosti: Morosini preminuo na travnjaku nakon srčanog zastoja!

Podsjećamo, Morosini je 14. travnja beživotno pao na travnjak u 31. minuti utakmice između Livorna i Pescare, a prema pisanju talijanskih medija postoji mogućnost da je umro od aneurizma, odnosno proširenja krvnih žila u mozgu.

"Uzrok smrti, uz srčani udar, može biti i druge prirode. Na primjer, neurološke. Više ćemo znati nakon obdukcije", izjavio je dr. Paloscia iz bolnice u Pescari.

U ponedjeljak je zakazana obdukcija, a sprovod mladog sportaša održat će se u srijedu.

Gradonačelnik Pescare bijesan na policiju

Luigi Albore Mascia, gradonačelnik Pescare, vrlo je ljut na pripadnike policije čije je vozilo blokiralo ulaz na stadion. Hitna pomoć morala je čekati minutu kako bi stigli do nogometaša.

"Otkrit ćemo što se dogodilo na terenu, i oni koji su zakazali jer nisu maknuli policijsko vozilo bit će drastično kažnjeni. Već smo pokrenuli istragu po tom pitanju, i kada otkrijemo krivca on će biti kažnjen, a čak i otpušten iz službe", ljutito je poručio Mascia. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.