"Mirko se osramotio! Pravi šampioni su veliki i u porazima"

Foto: Hina

CRO COP se osramotio u Areni, postupio je luzerski što je brzopotezno odjurio iz ringa i tako umanjio pobjedu Remyja Bonjaskog, smatraju čitatelji Indexa.

Skoro 70 posto od 14 tisuća onih koji su odgovorili u našoj anketi smatraju da je Mirko luzer što je na takav način poslao legendarnog Bonjaskog u mirovinu.

 

Pročitajte neke od najzanimljivijih komentara s Indexovog foruma i Facebook profila Index Sporta:

"Borac treba ostat borac i u porazu. Druga priča je što je pokraden od sudaca."

"Poštovao sam ga kao borca, ali zadnjih par godina samo se blamira.... Luzer i te kako!"

"Mirko je krvavo stekao svoj ugled i može ga prosipati kako god želi. Mirko je legenda i što god učinio ostat će zlatnim slovima upisan u povijest K1."

"Trebao je ostati u ringu, dignuti ruku Remyju, smiriti zvižduke i čestitati na vrhunskoj karijeri."

"Još je bio vruć od nezasluženog poraza, pa ga je ponijelo. Ipak, nije ispao nimalo fer prema Remyju i njegovom oproštaju, a i znao je da su suci skloni onom koji se oprašta, takva je praksa."

"Mirko je kao sportaš trebao čestitati protivniku i pružiti mu ruku. Zar nisu sportaši poznati kao disciplinirani ljudi koji se dižu u 5 sati na treniraju, podnose razne žrtve da bi se najbolje spremili za nastup itd. Zar nije dio discipline da iako smatraš da su te oštetili, to u ovakvom trenutku kad se čovjek koji je kao i Mirko legenda ovog sporta oprašta, obuzdaš te osjećaje i upozoriš publiku da ne zvižde Nizozemcu? Publika je posebna priča, što god mislili o sudačkog procjeni, zviždati legendi sporta koji se oprašta dok drži govor je ispod svake mjere. Oni su trebali prepoznati da to nije trenutak za zviždanje, no vjerojatno većina ni nisu pravi ljubitelji ovog sporta."

"Da je gospodin,ponio bi se kao gospodin, ostao u ringu i čestitao protivniku, usprkos mogućoj nepravdi od strane sudaca. Najveći  se poznaju u porazu, a ne u pobjedi."

"Mirko je moj idol,20 god. pratim njegove borbe ali ovo što radi pred kraj blistave karijere mi više nema nikakvog smisla! Na stranu sad vještina koju posjeduje ali ovo ponašanje je dno dna! Odjuriti iz ringa na onaj način u svom gradu umjesto uzeti mikrofon i nakloniti se trostrukom osvajaču pravog K-1 turnira kojem je čast bila doći u njegov grad i boriti se s njim!! E to bi bio potez pravog šampiona, ali naš Mirko je jako, jako loš gubitnik"

"Najveći su najveći u porazima."

"Trebao je čestitati Remyju i smiriti publiku... Podići mu ruku... To je nekako fer..."

"Sramota! Glavno da zna učiti Fedora kulturi zato jer mu je rekao da je daleko od onog starog Mirka i da bi se trebao povući (a ne, ne bi). Kako ovo njegovo "sportsko" ponašanje komentirati? Baš je lijepo ispratio prijatelja u mirovinu, taman ako i je bio za nijansu bolji, pa nije si Bonjasky sam sudio..."

"Nekad sam te volio, a danas te više ne mogu gledati. Sramota Mirko, to je sport a ne vrtić pa da se naljutiš i više ne pričaš."

"Ponašanje Mirka je jedna velika sramota i velika blamaža na njegovoj karijeri. Treba biti velik i u porazu i dostojno ispratiti u mirovinu jednog od najboljih kickboxera Remyja".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.