Medveščak upisao prvi poraz na pripremama!

Foto: Igor Soban/Cropix

MEDVEŠČAK je nakon tri uzastopne pobjede upisao i prvi poraz na pripremama. U mariborskoj dvorani Tabor, Vitjaz je slavio protiv Medvjeda s 4:2.

Medvjedi su fantastično krenuli u utakmicu. U prvoj minuti okršaja Jonathan Cheechoo zabio je za vodstvo zagrebačke ekipe, ali to vodstvo je potrajalo sve do 25. minute kada je Maksim Ribin vratio utakmicu u egal.

Deset minuta kasnije, Iggulden je zabio za vodstvo Vitjaza, a Karaljuk je u 40. minuti povisio na 3:1. Medveščak je u posljednjoj trećini golom Billa Thomasa smanjio na 3:2, ali Karaljuk je u 60. minuti zabio za konačnih 4:2.

Trener Medveščaka Mark French smatra kako je ova utakmica dobra pouka za ono što njegovu momčad očekuje u nadolazećoj sezoni.

"U prvoj trećini smo igrali dobro, ali u drugoj smo izgubili staloženost što nas je najvjerojatnije stajalo pobjede. Moramo više igrati 5 na 5 što nismo napravili u drugoj trećini i nadam se da nam je to bila dobra pouka. Oba golmana su bila jako dobra. Što se tiče Dekanicha, napravio je nekoliko odličnih obrana, ali dvaput smo imali 5 na 3 što nikako nije dobar recept za pobjedu. U utakmicama protiv Torpeda i Vitjaza vidjeli smo gdje smo i kako ćemo se nositi protiv KHL suparnika", rekao je French za službenu stranicu Medveščaka. 

VITJAZ - KHL MEDVEŠČAK ZAGREB 4:2 (0:1, 3:0, 1:1)

VITJAZ: Ljisutin, Saprikin, Galavkov, Podzins, Hennessy, Iggulden, Sjeljeznjov, Saladuhin, Ribin, Makejev, Mezei, Paltarak, Glotov, Sabinin, Tataljin, Antonavskij, Topalj, Čjernov, Karaljov, Mamin, Pyett, Afinogjenov, Karaljuk

KHL MEDVEŠČAK: Dekanich, Vasiljević, Linglet, Perkovich, Cheechoo, Willsie, Murley, Thomas, Foster, Murray, Jessiman, Walker, Kane, Glumac, Bjorkstrand, Letang, Carle, Waugh, Klubertanz, Katic, G. Koren, Martinović

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.