Malonogometna legenda Capar: Jedva čekam debi za Dinamo protiv lidera u krcatoj Ciboni

Foto: Facebook

FUTSAL DINAMO iduće srijede u 20 sati nastavlja natjecanje u kupu. Protivnik je prvoplasirana momčad 1. HMNL, Nacional. Ako je suditi po dosadašnjim utakmicama Dinama, posebno prethodnoj protiv Alumnusa, u Ciboninoj se dvorani može očekivati još jedan dvoboj za anale hrvatskog futsala.

Nakon spektakularne jeseni u kojoj je Dinamo oduševio i igrom i atmosferom i u samo nekoliko mjeseci postao hit u gradu, traži se nastavak uspjeha ovog članskog sportskog kluba. Pozivnica za dolazak slijedeće srijede svakako je i sjajna momčad Nacionala koja dominira prvom ligom te pruža izuzetno atraktivne partije. Sve to garantira spektakl na terenu i na popunjenim tribinama.

Futsal Dinamo se za nastavak natjecanja u kojem iskazuje ambicije i u prvenstvu i kupu, pojačao dolaskom Matije Capara, donedavnog igrača hrvatskog prvaka Alumnusa i proslavljenog reprezentativca s 39 nastupa za Hrvatsku.

"Jedva čekam istrčati u Dinamovom dresu i osjetiti taj naboj. Iako sam u karijeri prošao dosta klubova i igrao mnogo utakmica, prema pričama iskusnih suigrača, a i vlastitom iskustvu u dresu Alumnusa, ovo je nešto posebno. Nešto zbog čega se čovjek počinje baviti sportom. Uz puno poštovanje izvrsnoj momčadi Nacionala, svi ćemo dati sve od sebe da ponovimo iznenađenje i prođemo još jedno kolo hrvatskog kupa.", rekao je Matija Capar, novo pojačanje Futsal Dinama.

Ulaznice za ovu utakmicu koštaju 30 kuna, a od danas (21.1.) dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37. Karte se prodaju svakim radnim danom od 10 do 20 sati, a subotom od 10 do 14 sati. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice, ali savjet je da požurite zbog prilično velikog interesa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.