Losert pred odlučujuću bitku za polufinale: Poljaci su opasni, ali očekujem našu pobjedu!

Foto: Guliver Images/Getty Images

HRVATSKA rukometna reprezentacija večeras od 20:15 sati igra posljednju utakmicu u sklopu drugog kruga rukometnog Eura u Danskoj. Protivnik je Poljska, posljednja prepreka koju hrvatski reprezentativci moraju preskočiti kako bi osigurali plasman u polufinale.

Slavko Goluža raspolaže s dosta "Poljaka" u svojim redovima, a među njima je i iskusni vratar Venio Losert, koji izvrsno poznaje poljski rukomet. 37-godišnji Losert od 2012. godine brani za Kielce, a tamo mu društvo prave Ivan Čupić, Manuel Štrlek, Denis Buntić i Željko Musa.

"Poljaci su dobri. Znam da će nam biti teško jer imaju dobru, kvalitetnu ekipu, a osim toga siguran sam da će biti maksimalno motivirani jer i oni žele u polufinale", rekao je Losert.

"Ova Hrvatska nije pokazala ono najbolje što može"

Nakon bolnog poraza od Francuske, Hrvatska je u utorak slavila protiv Rusije, dok su Poljaci pregazili Švedsku s uvjerljivih 35:25. Losert smatra kako još uvijek nismo vidjeli najbolje od Hrvatske.

"Osjećam da ova momčad ima još puno snage i da nismo pokazali najbolje što možemo. Upravo zato očekujem našu pobjedu", poručio je Losert.

Podsjećamo, utakmica je na rasporedu u 20:15 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.