Loew: Gomez je pametan, zna da Mandžukić mora igrati

Foto: AFP

JOACHIM LOEW u "podcjenjivanju" Hrvatske u Klagenfurtu, što je nakon poraza i sam priznao, nije imao prilike vidjeti Marija Mandžukića. Njegovo ime, u analizima nakon europskog nogometnog summita bilo je u koloni "oni koji dolaze", i to je predviđanje bilo neopogrešivo.

Prvih pravih 90 minuta Mandžukić je dobio u onom bolnom porazu na Wembleyju, gdje smo jedva pobrojali golove koje smo primili, a na Euru dvije godine kasnije, postaje zvijezda. Zgrabio ga je Bayern, Mandžukić je eksplodirao i zasjeo na vrh ljestvice bundesligaških strijelaca, gdje je nekoć bila Loewova uzdanica, Gomez.

O tome je izbornik Njemačke govorio ovih dana, kada se Gomezu nudi alibi minutaža u prvenstvu, poput danas protiv Hoffenheima. I zabio je, baš kao i protiv Schalkea, Werdera...


 

"Mario je inteligentan, on zna da trener jednostavno ne može izostaviti Mandžukića zbog njegove trenutne forme. Gomez zna da je kod mene uvijek zabijao posljednjih godina, tu nema problema. On se može natjecati s bilo kojim napadačem na svijetu. Kada je fit i igra, on je garancija za gol", kaže Loew.

Je li to za Gomeza pohvala, ili dijelom i upozorenje?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.