Lens zagrizao za Santinija, Belgijci izvjesili cijenu

Foto: Screenshot

IVAN SANTINI ove će zime biti jedan od najtraženijih hrvatskih nogometaša. Iako su mu prvi koraci nakon odlaska iz Zadra bili teški i neuvjerljivi, u belgijskom Kortrijku se brzo nametnuo golovima i prometnuo se u jednog od najboljih napadača lige.

Za Santinija su se zainteresirali talijanski i njemački klubovi, a spominje se i Francuska. Vrlo ozbiljno je za njega zagrizao Lens koji bi ga volio dovesti već u siječnju. Vodstvo francuskog drugoligaša, koji je uz Metz favorit za promociju u Ligu 1, nekoliko je puta posjećivalo Kortrijk posljednjih tjedana kako bi izbliza pogledali efikasnog Hrvata, koji je u 18 utakmica skupio 11 golova. 

Belgijski mediji navode kako je Santini izrazio želju za ostankom u Kortrijku do kraja sezone, no klubu treba novac i radije bi ga unovčili već sada, ako dođe prava ponuda. U Lensu ga vide kao pojačanje u proljetnom dijelu sezone, a u sljedećoj i kao jednog od stožernih igrača u prvoligaškoj konkurenciji.

S druge strane, Francuzi već imaju veliku konkurenciju u borbi za 24-godišnjeg Santinija, koji će, pak, igranje u drugoj ligi teško vidjeti kao korak naprijed u karijeri.

Početna cijena navodno je 2,5 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.