Lakiću konačno laknulo: Iz Wolfsburga prešao u Eintracht

Screenhsot: Eintracht

PRIJE samo dvije godine, bio je jedan od najefikasnijih napadača Bundeslige, ali nakon što je Kaiserslautern zamijenio Wolfsburgom, kao da je propao u zemlju.

Srđan Lakić 829) sada je ipak dobio priliku vratiti se u velikom stilu, jer Eintracht iz Frakfurta, trenutno četvrtoplasirana momčad Bundeslige, uzeo ga je na posudbu sve do ljeta 2014.

Dubrovčaninu je Njemačka drugi dom. Godine je proveo u Herthi, Kaiserslauternu, Wolfsburgu i Hoffenheimu. U prvoj Bundesligi u 68 nastupa postigao je 16 golova, dok je u 49 drugoligaških, zabio 19 puta.

"Sretni smo što je transfer napokon realiziran. U Lakiću smo dobili napadača jakog u zraku, koji se uklapa u momčadski profil Eintrachta i ispunjava zahtjeve koje je postavio trener Armin Veh" izjavio je sportski direktor Eintrachta Bruno Hübner.

Lakić je u Wolfsburgu bio bez prilika i golova, a u Frankfurtu bi mu trebalo biti bolje iz dva razloga: Došao je u momčad koja drži mjesto što vodi u Ligu prvaka, a konkurencija mu nije takva da se ne bi mogao probiti u prvu momčad:

Olivier Occean (15 utakmica/1gol) i Erwin Hoffer (6/1).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.