Lakić strijelac u pobjedi Eintrachta protiv Fortune, Bayer izborio Ligu prvaka

Foto: Guliver Image/Getty Images

EINTRACHT je u Frankfurtu u 32. kolu pobijedio Fortunu Dusseldorf s 3:1, a u strijelce se upisao i hrvatski nogometaš Srđan Lakić.

Domaća momčad povela je u 30. minuti iz jedanaesterca kojeg realizirao Alexander Meier. U petoj minuti drugog poluvremena Lakić je pogodio glavom nakon ubačaja Inuija iz kuta. Fortuna je smanjila preko Danija Schahina u 78. minuti. Konačan rezultat postavio je Meier deset minuta kasnije.

S lošim rezultatima nastavio je Stuttgart koji je na svom terenu izgubio s 2:0 od posljednjeplasiranog i otpisanog Furtha. Gosti su do tri boda stigli autogolom Gotokua Sakaija iz 51. minute, te pogotkom Ilira Azemija iz posljednje minute.

Bayer Leverkusen je s 2:0 protutnjao Nurnbergom. Golove su postigli Omer Toprak u 26. i Stefan Kiessling u 62. minuti. Pobjedom se Leverkusen učvrstio na trećem mjestu i sljedeće sezone igrat će u Ligi prvaka.

Werder je u Bremenu propustio pobijediti Hoffenheim. Završilo je 2:2 iako je Werder poveo već u drugoj minuti kada je iz jedanaesterca pogodio Aaron Hunt. Kevin De Bruyne je u 24. minuti udvostručio vodstvo domaće momčadi. Hoffenheim je smanjio u 86. minuti preko Svena Schipplocka, a isti igrač je u 90. minuti donio bod svojoj momčadi.

Utakmicu s najviše golova odigrali su Hannover i Mainz. Završilo je 2:2 uz dva gola Nicolaija Mullera za Mainz, te po jedan Sobiecha i Dioufa za Hannover.

Od 18:30 derbi igraju Borussia Dortmund i Bayern.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.