Kranjčar u Tbilisiju upozorio igrače: "Ne smijemo misliti da smo već prošli"

Foto: Hina

DINAMO je isprobao teren u Gruziji uoči sutrašnjeg uzvrata s imenjakom iz Tbilisija, a Zlatko Kranjčar i Josip Pivarić pojavili su se na posljednjoj presici uoči susreta koji se igra od 19 sati. Iz prve utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka hrvatski prvak ima prednost od 2:0.

"Moram reći da smo ovdje došli odraditi utakmicu u kvalitetnom izdanju. Trebamo nekako rezultat koji smo postigli u Zagrebu staviti na stranu i krenuti u ovu utakmicu kao da je 0:0. Svjestan sam da taj rezultat može biti motivirajući za domaću ekipu, a vjerujem da će biti puno gledatelja koji će im biti dodatna motivacija. Ono što su pokazali u Zagrebu zaslužuje respekt. Ne smijemo biti previše opušteni i ne smijemo misliti da smo već prošli. Teška nas utakmica čeka, ali vjerujem da ćemo proći dalje", rekao je Kranjčar.

Trener "modrih" ponovo ima problema s izostancima nekoliko važnih igrača.

"Nemamo na dispoziciji Machada koji se ozlijedio i neće biti s nama. Imamo još nekoliko ozlijeđenih igrača, ali gledajući po reakciji naših liječnika oni bi mogli biti na raspolaganju za ovu utakmicu".

"Protiv Belupa smo namjerno odmarali igrače za Tbilisi"

O taktici Kranjčar nije želio: "Mislim da ste svjesni da vam ne mogu otkriti s kojom momčadi i taktikom ćemo igrati. Imamo određenih zamisli i nadam se da ćemo kroz ostvarivanje tih zamisli doći do željenog rezultata. Vidjet ćete dobru momčad, kao i u prvoj utakmici, ali iskustvo me uči da moramo biti oprezni jer nogomet je nepredvidiv".

Dinamo je već u 3. kolu upisao i prvi kiks u domaćem prvenstvu, pa se i Kranjčar našao na udaru kritika.

"Nismo pobijedili Slaven Belupo iako smo željeli tu pobjedu. U toj smo utakmici odmorili neke igrače za ovu uzvratnu utakmicu. Očekivanje je bilo da ćemo slaviti u prvenstvu, ali namjerno smo petoricu igrača odmarali za ovaj susret u Tbilisiju", dodao je Kranjčar.

Pivarić: Vidjeli smo koliko su opasni

Josip Pivarić najavljuje borbenu utakmicu u kojoj plavi mogu izboriti play-off, posljednju stepenicu do nove europske jeseni: "Znamo da nas očekuje bitka, jedna ratnička utakmica. Domaćin će probati sve napraviti da preokrene rezultat. Mi imamo dobar rezultat iz prve utakmice i sve ćemo napraviti da tako i ostane, da mi idemo dalje u play-off. Vidjeli smo u prvoj utakmici koliko mogu biti opasni, spremili smo se kroz posljednjih tjedan dana i vjerujem u sebe i u našu ekipu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.