Kenneth MacAulay napustio Medveščak

Screenshot (KHLMedveščak)

BRANIČ Medveščaka Kenneth MacAulay prelazi iz Medveščaka u ljubljansku Olimpiju, odlučili su danas zajednički igrač i klub. Igrač već danas odlazi iz Zagreba i pridružuje se ljubljanskoj momčadi.
 

''Iznimno cijenimo sve što je MacAulay napravio za naš klub u prethodnim sezonama. Zbog velikog broja igrača na našoj klupi odlučili smo zajednički kako je za profesionalni razvoj igrača najbolje da se pridruži momčadi u kojoj će imati odgovarajuću minutažu, a ujedno tako pomoći i u ostvarivanju sportskih ciljeva ljubljanskog kluba u EBEL prvenstvu. Vrata Medveščaka MacAulayu ostaju otvorena za povratak u svakom trenutku! MacAulay ostaje član hrvatske nacionalne vrste hokeja na ledu'', kratko je izjavio direktor hokejskih operacija Medveščaka Markoantonio Belinić.  
 
Kenny MacAulay se Medvjedima pridružio 2009./2010. pred doigravanje Erste Bank hokejske lige, a premijeru u plavom dresu imao je na otvorenom klizalištu Šalata u sklopu Winter Classica. Kanađanin je za Medvjede, u tri i pol sezone, sveukupno odigrao 192 utakmice upisavši 53 boda. Godine 2012. je debitirao za hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu Divizije II Skupine A (bronca), a 2013. je s hrvatskom reprezentacijom osvojio zlato na SP Divizije II Skupine A. Prije dolaska u Medveščak MacAulay je igrao za Fresno Falconse (ECHL), Rockford IceHogse (AHL), Stockton Thundere (ECHL), Portland Piratese (AHL), San Antonio Rampage (AHL) i Norfolk Admirals (AHL).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.