Kek: Drago mi je da se Hajduk malo za promjenu bavi Rijekom, a ne Dinamom

Foto: NK Rijeka

U NEDJELJU u 15 sati na raspredu je derbi 29. kola HNL-a u kojem se na Kantridi sastaju Rijeka i Hajduk. Navijači Rijeke već su razgrabili sve ulaznice za Jadranski derbi, a očekuje se i invazija Torcide koja će iz specijalnog kaveza bodriti Hajduk.

"Lijepo je to kada se traži karta više za utakmicu. Pred nama je još jedno teško iskušenje, još jean veliki korak prema našem cilju. To je derbi koji nosi emocije, puni Kantridu što je svakako za nas još jedan privilegij biti sudionik ovakve utakmice, gdje se puca iz svih oružja, analizira, pregledava i traži tko je bolji. Međutim, ovo je jedna od 36 utakmica, a dobro znate da se na kraju mrtvi broje", u svom će stilu trener Rijeke, Matjaž Kek.

Rijeka neće moći računati na prvog strijelca Kramarića (tri žuta kartona), Marića i Maleša, a pitanje je hoće li i Kvržić nastupiti protiv Bijelih.

"Svi ostali su orni i spremni", poručio je Kek. "Imamo kadar kakav imamo i siguran sam da će ostatak ekipe izvršiti zadatak".

Hajduk je napokon shvatio

Kek se za kraj osvrnuo na odnos Hajduka prema Rijeci.

"Drago mi je da se malo bave i nama, a ne samo Dinamom kojeg su jedno vrijeme gledali kao na jedinog pravog protivnika. Pred nama je prava utakmica, veliki derbi, a meni je to veliki izazov i privilegij voditi ekipu u takvim susretima. Poštujem protivnika, ali svoju ekipu i navijače još više".

Knežević: Ovo je izravna borba za drugo mjesto!

Kapetan Dario Knežević kratko je nadodao:

"Ovo je izravna borba za drugo mjesto. Mi smo u seriji, ali nema tu favorita. Ipak, siguran sam da uz pun stadion možemo doći do pobjede", rekao je Knežević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.