Kako je Prosinečki "izdao" Lukića?

"REMI s Radom je bila samo kap koja je prelila čašu", izjavio je Robert Prosinečki nakon što je napustio klupu Crvene Zvezde.

Srpski mediji pišu kako je "kap koja je prelila čašu" SMS predsjednika Vladana Lukića. "Izdao si me", napisao je Lukić Prosinečkom nakon utakmice.

Prvi problemi na relaciji Lukić-Prosinečki pojavili su se prije šest mjeseci kada je predsjednik počeo dolaziti na treninge i "savjetovati" trenera, te ga natjerao da u momčad vrati kažnjenog Milana Vilotića.


Sljedeći sukob dogodio se u svibnju. Nogometaši su odbili trenirati zbog neisplaćenih plaća, a Prosinečki je stao na njihovu stranu i tako razljutio predsjednika.

Pretpostavlja se da je Prosinečki "izdao" Lukića jer je u utakmici protiv Rada na klupi ostavio Milana Jovanovića, Srđana Mijailovića i Luku Milunovića kako bi ih odmorio za utakmicu Lige Europe protiv Bordeauxa. Prosinečki nije poslušao Lukića da u igru ne uvodi nekadašnjeg kapetana Partizanovih juniora Jovana Krnetu, kojeg Delije nikada nisu prihvatile. Krneta je svojim pogreškama omogućio Radu bod s Marakane, a Lukić je to doživio kao izdaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.