Kakav dvojac: Dmitar Berbatov i Mladen Petrić u napadu Fulhama!


DMITAR BERBATOV novi je član engleskog nogometnog Premierligaša Fulhama. Vijest je potvrdio sam menadžer londonskog kluba Martin Jol. "Pokušao sam ovo napraviti još i prošle sezone, ali nisam uspio. Sada sam ponovno pokušao i Berbatov je naš. Ja sam sada sretan čovjek", rekao je menadžer Fulhama Jol.


Bugarski nogometaš napustio je redove Manchester Uniteda za  četiri milijuna funti koliko je Fulham pristao isplatiti za 31-godišnjeg napadača. Berbatov je već obavio liječničke preglede te bi uskoro trebao biti predstavljen novinarima. Engleski mediji nagađaju da će tjedna plaća Bugarina biti oko 100 tisuća funti.

Dodajmo kako je Jol potvrdio dolazak još jednog bivšeg igrača Manchester Uniteda, Kierana Richardsona. Fulham i Sunderland trebali bi se do isteka prijelaznog roka dogovoriti oko cijene.

Sinclair novo pojačanje Manchester Cityja


Scott Sinclair novo je pojačanje Manchester Cityja u čije redove dolazi iz Swanseaja. Prvotnu ponudu tešku 6.2 milijuna funti za Sinclaira Swansea je odbio, ali je dva milijuna veću ipak prihvatio.

Dogovor su potvrdila oba kluba, a Sinclairu preostaje samo proći liječnički pregled. Engleski mediji navode kako su iz Swanseaja već reagirali i dogovorili dolazak Pabla Hernandeza iz Valencije, kojeg bi velški klub trebao platiti oko 5.5 milijuna funti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.