KHL All-Star: Cheechoo zabio, Foster imao drugi najbrži šut

Foto: Guliver Image/Getty Images

U BRATISLAVI je održana KHL All-Star utakmica između Zapada i Istoka. Slavio je Zapad, u čijem su sastavu bili i Medveščakovi igrači Jonathan Cheechoo i Kurtis Foster, sa 18:16.

"Lijepo je bilo biti dio ovako nečega, a i u svlačionici smo se nekolicina nas prisjetili starih dana u NHL-u i kako je bilo igrati. Kada sam igrao u San Joseu, svlačionicu sam dijeli s Ozolinšem. I ovdje dečki pokušavaju neke neobične stvari koje u natjecateljskoj utakmici inače ne izvode", rekao je Cheechoo koji se upisao u strijelce i sada ima komplet All-Star utakmica u NHL-u, AHL-u i KHL-u.

Kurtis Foster je upisao asistenciju, a u natjecanja vještina pridonio je pobjedi Zapada odličnim udarcem. Naime, brzina njegovog udarca bila je 157,86 km/h.
 
"Na ovakvoj utakmici igra nije tipična, ali bilo je zabavno. Lijep je osjećaj biti dio toga. Ovo je jedan od najljepših dana u mom životu. Igrao sam All Star utakmicu u AHL-u, ali NHL All Star ili KHL All Star je ipak nešto drugo. Ovaj dan neću zaboraviti", rekao je Foster i dodao:
 
"Bilo bi lijepo da sam zabio barem jedan gol. Na kraju sam dobro pucao, ali pukla mi je palica i nije ušlo. Šteta."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.