Jonathan Walters nije najgori: Upoznajte veće tragičare od igrača koji je poklonio tri boda Chelseaju

Foto: AFP

JONATHAN WALTERS, napadač Stokea, postao je glavna tema u nogometnim krugovima nakon što je postigao dva autogola na utakmici protiv Chelseaja.

Ipak, DailyMail je stao u obranu irskog nogometaša i donio popis većih tragičara od njega.

Martin Palermo je na utakmici Copa Americe između Argentine i Kolumbije 1999. godine postavio rekord po broju promašenih jedanaesteraca u jednom susretu. Palermo ih je promašio tri. Prvi udarac je završio na gredi, drugi na tribinama, a treći mu je obranio kolumbijski vratar. Argentina je izgubila 3:0.

Jamie Carragher je jedan od najvećih "autogolgetera" u povijesti. Postigao je više golova za suparnike nego za Liverpool. Navijači Redsa ne mogu mu zaboraviti predstavu iz 1999. godine kada je u najvećem engleskom derbiju postigao dva gola za Manchester United.

Jonathan Woodgate ostat će upamćen po najgorem debiju u povijesti Real Madrida. Nakon što je prvu sezonu u Madridu propustio zbog ozljede, u drugu je ušao "veličanstveno" s autogolom i crvenim kartonom protiv Athletic Bilbaa.

 

Stan van den Buys je 1995. godine postigao hat-trick za Anderlecht protiv Germinal Ekerena. Jedini problem bio je što je nosio dres Germinala. Gore od Buysa ne može...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.