I Chamakh na posudbi u West Hamu, Redknapp doveo Ben Haima u QPR

Foto: AFP

MAROKANSKI napadač Marouane Chamakh napustio je Arsenal i otišao na posudbu u West Ham.

U dvije godine se nije uspio nametnuti u napadu "Topnika" te ga je Arsene Wenger poslao na posudbu na drugi kraj Londona gdje će ostati do kraja sezone.

Chamakh je odličnom formom u Bordeauxu zaslužio transfer na "Otok" prije dvije godine i od tada je zabio samo osam golova u Premiershipu, dok ove sezone još nije nastupio.

"Želim igrati i dati sve od sebe za ovu momčad. Donosim igru glavom, nešto golova i vidjet ćemo što još. Nisam imao prilike igrati u posljednje vrijeme, ali prije sam igrao dobro i znam da sam jako dobar napadač. U Arsenalu je igrao samo jedan napadač, pa nisam puno nastupao. Nadam se da će u West Hamu biti drugačije", pohvalio se novom klubu Marokanac.

U napadu West Hama od ljetos je na posudbi i Liverpoolov Andy Carroll, a nedavno je stigao i Joe Cole.

Redknapp doveo izraelskog reprezentativca

U Engleskoj su klubovi ozbiljno shvatili zimski prijelazni rok i mnogi su doveli pojačanja već prvih dana siječnja.

Queens Park Rangersi pojačali su obranu izraelskim reprezentativcem. Tal Ben Haim stigao je bez odštete nakon što je još prošlog ljeta otišao iz Portsmoutha. 31-godišnji branič bio je želja trenera QPR-a Harryja Redknappa.

"Može igrati na bilo kojoj poziciji u obrani, to je bonus za nas. Njegova želja je igrati, nije tu zbog novca, nego da pomogne klubu", rekao je Redknapp.

Ben Haim je ranije igrao za Maccabi tel Aviv, Bolton, Chelsea, Manchester City, Sunderland i West Ham.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.