Hrvatski Belgijci objasnili gostima: Mamić je gazda reprezentacije u kojoj su neki igrači nezasluženo

Foto: Guliver Image/Getty Images

BELGIJSKI novinari u Zagreb su stigli odlično pripremljeni. O hrvatskoj reprezentaciji protiv koje Belgija u petak igra odlučujuću utakmicu za plasman na Svjetsko prvenstvo znaju sve. I da izbornik Štimac nije omiljen, da je Maksimir ruševina, da je atmosfera u reprezentaciji loša...

Hrvatski nogometaši koji su igrali u Belgiji poslužili su tamošnjim novinarima kako bi još dublje analizirali hrvatski nogomet. Boško Balaban je otkrio da je krivac za lošu atmosferu Štimac jer nezasluženo poziva 17-godišnjeg Alena Halilovića, a slično razmišlja i Vedran Runje koji je pet godina branio u Standardu iz Liegea.

"Neki igrači, čak i ako su talentirani, zaista ne zaslužuju dobiti poziv za reprezentaciju", osvrnuo se Runje na guranje Dinamovog dragulja u Štimčevu momčad.

Zoran Ban, riječki napadač koji je u Belgiji tresao mreže u dresovima Mouscrona, Genka i Monsa, upoznao je Belgijce i s time tko je gazda hrvatskog nogometa.

"Predsjednik Dinama je gazda hrvatskog nogometa. To nije tajna. On je taj koji odlučuje o svemu", "otkrio" je Ban misleći na Zdravka Mamića.

Međutim, novinar L`avenira posavjetovao se s Googleom i kao gazdu hrvatskog nogometa označio Mirka Barišića, Dinamovog predsjednika. Ne znaju Belgijci da im je Ban opisao izvršnog predsjednika "Modrih"...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.