"Hrvatska uništila irske nade"

IRSKI mediji razočarani su nastupom svoje reprezentacije u utakmici protiv Hrvatske, prvim na Europskom prvenstvu nakon 24 godine.

"Irska je u utakmicu ušla u odličnoj atmosferi nakon 14 uzastopnih utakmica bez poraza. Međutim, momčad Giovannija Trapattonija je u Poznanju primila tri jeftina pogotka i nije mogla parirati tehnički superiornijem suparniku. Hrvatska reprezentacija je pokazala da je kvalitetnija i nemilosrdno je kaznila sve propuste u irskoj obrani", piše Irish Times i dodaje kako je sudac oštetio Irce.

"Sudac Björn Kuipers morao je dosuditi kazneni udarac u 63. minuti nakon starta hrvatskog braniča Gordona Schildenfelda na Robbieju Keaneu. Moguće da je i drugi gol za Hrvatsku Nikica Jelavić postigao iz zaleđa."

Je li realno očekivati bodove protiv Španjolske?

Irska je porazom protiv Hrvatske znatno smanjile šanse za prolazak u četvrtfinale. Slijede im utakmice sa Španjolskom i Italijom, a već u prvoj 14. lipnja protiv Furije im treba najmanje bod da ostanu u igri za jedno od prva dva mjesta u skupini C.

"Trapattoni je protiv Hrvatske izgubio tek treću službenu utakmicu na klupi Irske i sada će bodove spasa tražiti protiv Španjolske, aktualnih svjetskih i europskih prvaka. Je li realno očekivati uspjeh protiv najjače reprezentacije svijeta?", pitaju se irski novinari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.