Gustafsson izvisio, Teixeira je idući izazivač Jonesa!

Foto: Fightsite

UFC je ipak odlučio odustati od ideje organizacije revanša između Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona, bez obzira što je meč bio u očima borilačkih fanova relativno izjednačen, a borba zaista prava poslastica za gledanje.

ESPN je otkrio kako je Dana White ipak puno bliže ideji da ispuni riječ koju je neformalno dao Gloveru Teixeiri da će upravo on biti idući izazivač nakon Gustafssona.

"Jones želi meč protiv Teixeire i mi ćemo mu to ispuniti. Njihov meč vjerojatno će se održati 1. veljače 2014. godine", prenosi ESPN stav predsjednika UFC-a.

Šveđanin koji je pružio do sada najjači otpor Jonesu morat će ipak pričekati na novu priliku za titulu prvaka, Jones mu je čak obećao kako će mu dati revanš, ali tek nakon što sredi i Teixeiru.

"Sad je na redu Teixeira i u toj borbi dat ću najbolji mogući odgovor svima onima koji su me kritizirali za nastup protiv Alexandera. Bit ću spreman za novi meč protiv Gustafssona tek nakon što odradim meč protiv Teixeire, to vam mogu obećati", poručio je aktualni prvak UFC-a do 93 kilograma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.