Guardiola prihvaća Kaiserove kritike, ali dalje gura po svome

 Foto: Gulliver Image/ Getty Images

TRENER Bayerna Jospeh Guardiola oglasio se oko nedavnih kritika ikone bavarskog diva, Franza Beckenbauera, koji je nedavno izjavio kako se igra Bayerna sve više pretvara u igru koju je Guardiola forsirao u Barceloni te da ako se to i dalje tako nastavi, da će postati dosadna i negledljiva.
 
"Beckebnauer je nogometne legenda, velikan ovoga kluba. Poštujem njegovo mišljenje, ali me ne pogađaju kritike," kazao je španjolski stručnjak za 'Marcu“, te je dodao: "To sam činio u Barceloni, to činim i Bayernu. Ja uvijek poštujem tuđa mišljenja“.
 
Također, Pep se osvrnuo i na Kaiserovo opasku da nema smisla da Goetze igra na poziciji lažne devetke: "Nizak igrač poput njega niti se ne vidi kada ga stavite između tri obrambena diva. Naravno, on može igrati i kao napadač, ali tako ne pruža svoj maksimum," kazao je Beckenbauer“.
 
Čitava ova prepiska, sve te silne Beckembauerove kritike bi možda i imale smisla, držale bi vodu  da je Bayern nekim slučajem u poziciji Milana ili Manchestera, no kad vidimo da Bavarci ove sezone gaze sve pred sobom, kad vidimo da imaju čak 23 boda više od drugoplasirane Borussije Dortmund, da su se plasirali s pola snage u četvrtfinale LP i u polufinale njemačkog kupa, onda nekako sve postaje apsurdno.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.