Gergesa nakon velike pobjede u Poreču čeka Zimmerman u Chicagu!

Foto: Glory II

HESDY GERGES je nakon sjajnog nastupa na FFC-u 6 u Poreču i pobjede nad Ukrajincem Pavelom Zhuravlevom najavio veliki povratak nakon kojeg ga više nikad nitko u karijeri neće svladati, a prije dva je tjedna postao i Gloryjev borac.

Egipćanin koji je i bivši "It's Showtime" prvak svoj debi za Glory će imati već u listopadu protiv Errol Zimmermana na Gloryju 11. Njihova borba će ujedno biti i rezervna borba mini turnira teškaša i po svemu sudeći Glory 11 u Chicagu bi mogao biti jedan od najboljih Glory evenata do sada.

Gloryjev matchmaker Cor Hemmers rekao je kako očekuje eksplozivnu borbu te da su oba borca sposobna meč završiti nokautom.

Gerges je vrlo dobro poznat hrvatskoj publici zahvaljujući nastupu i na K-1 WGP Finalu u zagrebačkoj Areni sredinom ožujka, a u bližoj budućnosti može ga se ponovno očekivati u ringu hrvatske organizacije. "FFC i Gerges su prije meča u Poreču dogovorili da će odraditi ukupno dvije borbe, pa će ga borilački fanovi uskoro imati opet priliku gledati i na još jednom eventu Final Fighta", rekao je čelnik čovjek FFC-a Orsat Zovko za Fight Site.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.