Gerges protiv Zhuravleva u Poreču, "Terror" Trušček protiv Mađara Senyeia!

Foto: Fight Channel (Ivana Kaurloto)

ONO ŠTO je ranije bilo najavljeno od predsjednika FFC-a Orsata Zovka, je u srijedu i potvrđeno - nakon ozljede Freddyja Kemaya, koji se na FFC-u 06 u Poreču trebao boriti protiv Hesdyja Gergesa, regionalna promocija je našla još jaču zamjenu koja će uskočiti u co-main event večeri. Radi se o miljeniku hrvatske publike i jednom od najboljih kick boksača današnjice Pavelu Zhuravlevu.

Ukrajinac je prošlog tjedna u Osijeku vrlo lako svladao Nizozemca Vinchenza Renfurma nikautom u prvoj rundi. Gotovo identično lagan zadatak polufinalist K-1 WGP Finala je imao i u Splitu gdje je nokautirao Talijana Lucu Panta. Ipak, dvoboj protiv Gergesa je ozbiljan test za njegovu sjajnu formu koju smo vidjeli još u ožujku kada je vrlo uvjerljivo u prvom kolu K-1 WGP Finala svladao Catalina Morosanu. Na kraj mu je stao tek Mirko Cro Cop Filipović svladavši ga sudačkom odlukom u polzavršnici turnira.

Službene stranice FFC-ja su danas objavile i ime protivnika koji će se naći na suprotnoj strani ringa Ivici "Terroru" Truščeku. Nakon sjajne predstave protiv Ivana Gluhaka u Osijeku i pobjede polugom koja je donijela veliki preokret, i u Poreču ćemo gledati odličnog mladog Mađara Laszla Senyeia. Velik je to ispit za borca iz Budimpešte, no i prilično težak zadatak za "Terrora" koji se pobjedama vratio na FFC04 eventu u Zadru tehničkim nokautom svladavši Crnogorca Vasu Bakočevića.

S obzirom na dosadašnje već potvrđene mečeve, jasno je da je priredba u istarskom gradu daleko najjača do sada i da će definitivno privući najviše pozornosti europske i svjetske borilačke javnosti.

FFC06: Poreč

Igor Jurković (CRO) vs. Dževad Poturak (BiH), KB HW
Hesdy Gerges (EGP) vs. Pavel Zhuravlev (UKR), KB HW
Ivica Trušček (CRO) vs. Laszlo Senyei (HUN), MMA -77kg
Emil Poljak (CRO) vs. Dorijan Ilić (CRO), MMA HW
Miran Fabjan (SLO) vs. Ivan Bilić (CRO), KB -81kg

Mladen Kujundžić (CRO) vs. Nikola Dimkovski (SER), KB HW
Samo Petje (SLO) vs. Teo Mikelić (CRO), KB -71kg
Tonči Peruško (CRO) vs. Nenad Šančić (CRO), MMA -81kg
Ivan Vitasović (CRO) vs. TBA, MMA HW
TBA vs. TBA, MMA

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.