Frustrirani Guardiola se iživljava na Mandžukiću i ne da mu da postane prvi strijelac Bundeslige

Foto: Guliver Image/Getty Images

IAKO se bori za naslov najboljeg strijelca Bundeslige sa svojim budućim suigračem, a trenutno napadačem Borussije Dortmund, poljskim reprezentativcem Robertom Lewandowskim, Mario Mandžukić  u posljednjoj utakmici njemačkog prvenstva protiv HSV-a nije bio u nikakvim planovima trenera Guardiole.
 
U za Bayern posve revijalnoj utakmici, jer su prvenstvo odavno osigurali, a iz Lige prvaka su ispali, Španjolac je čak i peruanskog veterana Claudija Pizarra ubacio u igru, a na klupi ostavio Mandžukića koji trenutno dijeli prvo mjesto na ljestvici najboljih strijelaca sa Lewandowskim sa po 18 golova.
 
Na upit Kickerovog novinara o budućnosti u Bayernu Mandžukić je samo kratko rekao:
''Uskoro ćete znati sve.''
 
Aktualni mu ugovor vrijedi do 2016., a dolaskom Lewandowskog medijima kruže razne priče kako bi se mogao odlučiti na transfer. "Dosta toga moglo bi ovisiti o njegovom odnosu s Guardiolom koji se posljednjih mjeseci popravio, ali ostaje kompliciran", piše Kicker.
 
Sličnu situaciju i lani je doživio Mandžukić kad ga je tadašnji strateg Bavaraca Jupp Heynckes u nekoliko posljednjih kola odmarao i čuvao za finale Lige prvaka. Rezultat takve odluke bio je Mandžukićev gol kojim je načeo Borussiju, a poslije se i sam Heynckes pokajao i ispričao Mandžukiću što mu je svojim odlukama oduzeo titulu najboljeg strijelca. Tada je takva odluka bila itekako razumljiva. No, ova Guardiolina baš i nije. 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.