French i iduće sezone na klupi Medvjeda: "Oduševljen sam odnosom navijača i igrača"

Foto: Hina

MARK FRENCH, trener koji je ove sezone hokejaše Medveščaka doveo do playoffa u KHL-u, produžio je ugovor s Medvjedima.

''Vraćam se, s obitelji, u Zagreb i iduće sezone što je super. Djeca su mi još mala i ovo je odlična sredina za njih. Uživali smo u Zagrebu i u odnosu koji smo imali s klubom. U Zagrebu me je iznenadio i oduševio odnos igrača s navijačima. Ponosan sam što imam priliku i naredne sezone trenirati Medveščak! Vidimo se iduće sezone'', rekao je French osvrnuvši se i na momčad koja se može očekivati u idućoj sezoni.

''Ove sezone smo pokazali kakva momčad želimo biti. Važno je da to ponovimo i iduće sezone. Vjerujem da će nekim igračima, koji će se vratiti, ovo iskustvo iz prve sezone biti jako bitno. Kemija je iznimno važna, a to smo imali, i uvijek se bojiš da ćeš izgubiti neke od igrača i da će to utjecati na kemiju u momčadi, ali igrači su navikli na to. Promjene se događaju. No, Aaron Fox i Marko Antonio Belinić su tu koji će pronaći prave igrače, koji će doći u Medveščak zbog pravih razloga, kao što su to napravili za sada već prošlu sezonu'.'

Uz novinarsku konferenciju na kojoj je Mark French potvrdio ostanak na kormilu zagrebačkih Medvjeda, danas je održano i zanimljivo druženje u Osnovnoj školi Antun Branko Šimić gdje su hokejaši Medveščaka podržali veliku UNICEF-ovu kampanju "Zaustavimo nasilje nad djecom".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.