Fabio Borini u Liverpoolu za 15 milijuna eura



MENADŽER Liverpoola Brendan Rodgers dogovorio je prvo pojačanje Redsa - za 11 milijuna funti iz Rome stigao je talijanski napadač Fabio Borini...

Ovim transferom sve je izglednije da će engleski reprezentativac Andy Carroll morati na posudbu jer novi menadžer očito ne računa ozbiljno na njegove usluge, a engleski mediji nagađaju da bi na Anfieldu bili spremni i na njegovu prodaju. Rodgers je, pak, odlučio zadržati u sastavu i pružiti novu priliku Jordanu Hendersonu, 22-godišnjem veznjaku koji je prošlog ljeta kupljen od Sunderlanda za 22 milijuna funti, a odradio je sezonu daleko ispod očekivanja.

"Od kako sam ga prvi puta vidio u Sunderlandu pomislio sam da će postati veliki igrač. Dogodio mu se bogati transfer, dolazak u veliki klub i pritisak ogromnih očekivanja. Napustio je svoj dom, ostao sam, a svi su očekivali da odmah postane svjetski igrač. To se nikada ne događa, ali ja i dalje mislim da će taj dečko postati odličan nogometaš. Najvažnije mi je da sam primijetio da ima pravi pristup", izjavio je Rodgers.

Dodajmo da se Maxi Rodriguez iz osobnih razloga vraća u Argentinu, a najvjerojatnije će postati član bivšeg kluba Newell’s Old Boysa. Također, Rodgers ovih dana s Joeom Coleom razgovara o budućnosti tog veznjaka i nekadašnjeg reprezentativca koji je prošle sezone bio na posudbi u francuskom Lilleu. Ugovor s Liverpoolom veže ga do 2014. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.