FFC 6 bomba: Kemayo protiv Gergesa u Poreču!

Foto: Fightsite

FINAL FIGHT Championship 14. lipnja u Poreču će održati svoj posljednji event prije ljetne pauze nakon kojeg slijedi ponovno velik broj sjajnih evenata tijekom jeseni.

Fight Site još je prije otkrio da će na FFC-u 6 u porečkoj dvorani Žatika, izgrađenoj prije nekoliko godina, u glavnom meču večeri snage odmjeriti dva ponajbolja K-1 teškaša u regiji, Igor Jurković i Dževad Poturak, a osim njih u FFC-ov ring tom će prilikom ući još veliki broj odličnih boraca.

Najavili smo tako već također mečeve Miran Fabjan VS Ivan Bilić, Dorijan Ilić VS Emil Poljak i Teo Mikelić VS Samo Petje.

Čelni čovjek FFC-a, Orsat Zovko, zaista želi publici pružiti najbolje moguće mečeve, a čini se da će FFC 6 definitivno biti najjači event ove organizacije prije ljetne pauze. Zovko je otkrio da će u sunaslovnoj borbi u Poreču nastupiti Freddy Kemayo protiv iznimno opasnog Hesdyja Gergesa!

Freddy Kemayo je 31-godišnji francuski K-1 borac sa zaista ogromnim iskustvom iza sebe. Tijekom bogate karijere odradio je preko 80 borbi, a u njih 62 je slavio. U posljednjem nastupu pobijedio je tehničkim nokautom Splićanina Dinu Beloševića u meču za WAKO Pro titulu svjetskog prvaka. Nije Belošević jedini Hrvat s kojim je Kemayo bio u ringu. U borbi protiv Igora Jurkovića Kemayo je izgubio, dok je Mladena Kujundžića pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom u Moskvi. 

Hesdy Gerges jedno je od trenutno najpoznatijih imena na svjetskoj K-1 sceni. Nastupio je na K-1 World Grand Prix Finalu u zagrebačkoj Areni, ali je u četvrtfinalu izgubio meč protiv Ismaela Londta. Gerges je vlasnik titule prvaka odnedavno ugašene organizacije It's Showtime, a tijekom svoje iznimno bogate karijere pobjeđivao je neke od najboljih boraca na svijetu kao što su Badr Hari, Daniel Ghita, Ruslan Karaev...

FFC će uskoro objaviti i kompletan popis borbi za event u Poreču, ali već ovih nekoliko do sada najavljenih mečeva garantiraju da će se raditi o borilačkom spektaklu koji će se jako dugo pamtiti!

FFC 6:

KB: Igor Jurković VS Dževad Poturak
KB: Hesdy Gerges VS Freddy Kemayo
KB: Miran Fabjan VS Ivan Bilić
MMA: Dorijan Ilić VS Emil Poljak
KB: Teo Mikelić VS Samo Petje
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.