Eto´o: Sada sve ovisi o utakmici s Hrvatskom

Foto: FaH

"SADA moramo razmišljati o utakmici protiv Hrvatske", kaže zvijezda Kameruna Samuel Eto'o nakon što je njegova reprezentacija u prvom kolu poražena od Meksika rezultatom 1:0.

Eto'o kaže da je protiv Meksika očekivao bolji rezultat. Štoviše, bio je uvjeren da će Kamerun upisati sva tri boda.

"Malo smo razočarani, ali imamo pozitivan stav prema svemu. Bog ima za nas druge planove. Imali smo dobre šanse da zabijemo, ali nije nas išlo", izjavio je Eto'o.

Kamerun priželjkuje prolaz u drugi krug, stoga će u utakmici protiv Hrvatske morati dati sve od sebe, najavljuje Eto'o. Napadač Kameruna uvjeren je da njegova ekipa može tući selekciju Nike Kovača.

"Utakmica protiv Hrvatske odredit će našu budućnost. Oni, poput nas, trebaju pobjedu. Učinit će sve što mogu da se vrate u utrku za prolaz skupine, neće biti lako. Moramo ostaviti iza sebe ovo što nam se dogodilo protiv Meksika", kaže Eto'o.

Finke: Imamo pet dana da se spremimo

Kamerunski izbornik Nijemac Volker Finke priznao je da njegova momčad ima dosta problema u veznom redu, te bi protiv Hrvatske u Manausu mogli zaigrati neki novi igrači.

"Nisam zadovoljan igrom veznog reda, pa ćemo uvesti neke promjene. Imamo pet dana da se spremimo za Hrvatsku u odlučujućem dvoboju i za nas i za njih", kazao je Finke.

Iako se radi o jednoj od najboljih afričkih selekcija, Kamerunci zapravo "žive" na staroj slavi generacije Rogera Mille koja je 1990. igrala četvrtfinale SP-a. Kamerun se kvalificirao za svjetska prvenstva 1994., 1998., 2002. i 2010., ali je na tim natjecanjima ubilježio samo jednu jedinu pobjedu, protiv Saudijske Arabije 2002.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.