"Dynamo je protiv jadnog zagrebačkog Dinama pokazao da ne zna igrati po snijegu"

Foto: AFP

UKRAJINSKI mediji ističu kako je njihov predstavnik u Ligi prvaka, kod hrvatskog pokazao da je "zaboravio igrati po snijegu", što ih čudi s obzirom da dolazi iz podneblja gdje sniježi po "pola godine".

"Sudbina je motiviraniji i borbeniji Dinamo nagradila izjednačujućim golom"

RBC piše kako im se na putu do pobjede ispriječila "ogromna želja Hrvata, koje je sudbina zato nagradila penalom u posljednjim sekundama utakmice".

Isti izvor ističe kako je snijegom prekriven teren zagrebačkog stadiona više štetio gostima, koji svoju igru što se temelji na kombinatorici nisu mogli razviti na snježnoj podlozi.

"U drugom dijelu, nakon Jarmolenkovog gola, domaći Dinamo je pritisnuo gostujućeg, jer želio je napraviti sve kako ne bi ponovio Anderlechtov "anti-rekord" Lige prvaka, koji je od 2003. do 2005. nanizao 12 uzastopnih poraza" piše RBC i na kraju kritizira Dynamo rugajući se i Dinamu:

"Ove godine puno se očekivalo od Dynama, koji ta očekivanja nije ispunio. U drugom poluvremenu posljednje utakmice sezone djelovao je nemoćno protiv patetičnog zagrebačkog Dinama, koji je pokazao više duha i želje."

"Dynamo je u Ligi prvaka zaradio 10.6 milijuna eura, ali nije uspio proći skupinu"

Prosport je izbrojio Dynamovu zaradu u Ligi prvaka - 10.6 milijuna eura (8.6 za plasman u skupinu, milijun i pol za pobjedu i remi nad Dinamom i pola milijuna za remi s Portom), a za samu utakmicu piše kako je bila "snježna pokora i pravo mučenje."

"Okončana je još jedna mučna godina za Dynamo: Borbu za naslov izgubili su već u prvom dijelu prvenstva, a u Ligi prvaka su u sudačkoj nadoknadi propustili priliku da barem pobjedom okončaju nastup u skupini iz koje nisu prošli dalje u LP."

I oni navode kako su očajni uvjeti za igru više motivirali domaćina: "Ovakvo nevrijeme i loš teren ipak dobro dođu kako bi se pokazao karakter, a njega je više demonstrirao zagrebački Dinamo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.