Drago Ćosić bi rekao "El Loco stvarno si lud" 2: Abreu pred navijačima Flamenga ljubio grb Botafoga

SEBASTIAN "LOCO" ABREU, svjetsku slavu je stekao "panenkom" na kraju izvođenja penala u četvrtfinalnoj utakmici SP-a protiv Gane u Južnoj Africi, čime je Urugvajcima donio polufinale Mundijala.

Oduševljen njegovim ludo hrabrim potezom, Drago Ćosić je u prijenosu kriknuo "Loocoo, stvaaarno si luud!".

Loco se doista cijelu karijeru itekako trudi opravdati nadimak koji nosi, a ovom prilikom podsjećamo na samo jedan od njegovih prijašnjih ispada:

Drago Ćosić bi rekao "El Loco stvarno si lud" 1: Messija možete zaustaviti samo ako ga zakoljete

Najnoviju egzibiciju priredio je na utakmici Figueirensea i Flamenga, kada je poljubio grb Botafoga, Flamengovog mrskog rivala. Brazilski savez zbog toga ga je suspendirao na jednu utakmicu

Abreu je u utakmici 15. kola brazilske Serije A protiv Flamenga (koji je slavio s 2:0 kod njegovog Figueirensea) došao pred gostujuće navijače, podigao dres te poljubio grb mrskog rivala Botafoga, kluba čiji je aktualni član. Naime, Urugvajac je u Figueirenseu na posudbi.

Brazilski sportski sud suspendirao ga je na jednu utakmicu s objašnjenjem da njegov "neukusan čin potiče nasilje među navijačima".

No, ta kazna neće značiti baš ništa, s obzirom da će u vrijeme utakmice protiv Cruzeira, susreta za koji je trebao biti suspendiran, Abreu još uvijek biti s reprezentacijom Urugvaja, koja igra kvalifikacije za SP u Brazilu 2014. godine.

Recimo i da je na Abreuovoj majici ispod dresa Figueirensea, osim grba Botafoga, bio i grb njegovog omiljenog kluba u Urugvaju (Nacionala), te slike njegove djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.