Desetkovani Medveščak danas završava sezonu EBEL-a?

MEDVEŠČAK će danas (19:15h) u petoj utakmici protiv KAC-a tražiti ostanak u polufinalnoj seriji EBEL-a.

Austrijanci u seriji do četiri pobjede vode 3:1, i trijumfiraju li večeras u Ledenoj, plasirat će se u finale. Momčad iz Klagenfurta dobila je obje utakmice na svom ledu, ali i prvi dvoboj serije u Zagrebu, kojeg je obilježila velika tučnjava.

Poslije tog okršaja Medvjedi su ostali bez Franka Banhama i Joela Prpica, koji su suspendirani na sedam odnosno četiri utakmice. Prpic će se vratiti u šestom susretu, ako se bude igrao. Odlazak u Klagenfurt u nedjelju Medveščak će danas morati izboriti i bez ozlijeđenog Gala Korena, a nastup kapetana Alana Letanga još je uvijek upitan.

"Alan je veliki dio momčadi i lider, teško je igrati bez njega", ističe napadač Medvjeda David Brine:

"Nismo mislili da ćemo izgubiti četvrtu utakmicu, pogotovo nakon što smo ih dobili u Ledenoj dva dana ranije. Bili smo razočarani, ali sad se okrećemo onome što nas čeka danas. Fokusirat ćemo se izmjenu po izmjenu i trećinu po trećinu. Naši treneri su puno gledali video i dobro su nas pripremili za ovu utakmicu, sad je na nama da sve to realiziramo na ledu", poručuje Brine za službenu stranicu Medveščaka:

"Nadamo se pobjedi pred našim izvanrednim navijačima koji nam uvijek naprave odličnu atmosferu. Mi smo odlična momčad, koja je cijelu sezonu igrala dobro. Trenutno nam je klupa malo kratka, ali ništa nije izgubljeno", optimist je Brine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.