Correia poručila Rondi: Mama mi je rekla da ti slomim čeljust

Foto: Fightsite

DVA dana su ostala do sjajnog UFC 190 na kojem ćemo u glavnoj borbi programa vidjeti dvoboj za naslov prvakinje u bantam kategoriji Ronda Rousey vs. Bethe Correia.

UFC 190 održat će se u noći sa subote na nedjelju 2. kolovoza, a zanimljivo je bilo na sučeljavanju dviju borkinja. Verbalni obračun, koji traje već neko vrijeme, nastavio se i ovom prilikom.

"Prebit ću te. Stavit ću šaku na tvoje lice. Nokautirat ću te.", rekla je tom prilikom izazivačica Bethe Correia aktualnoj prvakinji Rondi Rousey.

Bethe Correia još je neporažena u svojoj MMA karijeri, a njezina majka Tiana želi da tako ostane i nakon UFC-a 190 te da njena kćer završi borbu već na samom početku.

"Majka me je zamolila da završim borbu u prvih 10 sekundi. Rekla je da ju nokautiram i slomim joj čeljust. Tako je to s majkama. Niti jedna mama ne želi vidjeti da joj kćer dobiva batine ili da ju netko ozlijedi. Tako razmišlja i Rondina majka. Lakše je da ide na rušenje i traži armbar pa da ostane bez ozljeda. Moja mama želi da bacim prva udarac i nokautiram Rondu. To je normalno.", izjavila Bethe Correia.

Iako će se Correia boriti u svojoj domovini na otvorenom je trenigu bilo mnogo onih koji su podržali Rondu i dali do znanja na čijoj su strani.

"Nisam ljuta na Brazilce koji su za Rondu. Imaju pravo izabrati koga će podržati, ali znam da će biti sretni kad postanem prvakinja. Brazil zaslužuje prvakinju. Normalno je da su navijali za američku junakinju. Ronda ima imidž heroine i Brazilci su to prihvatili. Nisam ljuta."

Kako je izgledalo sučeljavanje pogledajte u priloženim videima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.