Contador ne prihvaća suspenziju: Nisam uzimao doping i nastavljam karijeru!

ŠPANJOLSKI biciklist Alberto Contador ozbiljno razmišlja o žalbi na presudu Sportskog arbitražnog suda (CAS) koji ga je suspendirao na dvije godine zbog uzimanja dopinga za vrijeme Tour de Francea 2010. godine.

CAS je u ponedjeljak Španjolcu oduzeo naslov pobjednika Toura 2010. godine, te ga suspendirao na dvije godine zbog navodnog uzimanja dopinga. Međutim, Contador ne razmišlja o umirovljenju, te se ima namjeru žaliti na presudu i nastaviti s natjecanjima čim mu istekne suspenzija.
 

"Moji odvjetnici pregledavaju mogućnost žalbe, a već sam i prije naglasio da se namjeravam boriti do kraja jer sam nevin. Nisam se dopingirao", rekao je na prepunoj konferenciji za novinare u svom rodnom gradu Pintu, blizu Madrida.
 
"Nastavit ću s karijerom. Nastavit ću voziti i biti čist kao što sam to bio cijeli svoj život. Ovo će me u budućnosti samo ojačati", zaključio je Contador.
 
Španjolac je osvajao Tour 2007., 2009. i 2010. godine (ovaj zadnji naslov mu je oduzet) te ga neki smatraju jednim od najboljih biciklista svih vremena.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.