Čičerova: Mislila sam da će Blanka ipak nastupiti u Londonu

ANA ČIČEROVA, svjetska prvakinja u skoku u vis, na Olimpijskim igrama u Londonu će biti jedna od najvećih kandidatkinja za zlatno odličje. Na tom joj putu prepreka neće biti naša Blanka Vlašić, koja je bila prisiljena odustati od nastupa na Igrama zbog komplikacija koje su uslijedile poslije operacije Ahilove tetive.

"Mogu razumjeti Blanku. Jednom kad ste bili u stanju skakati 2.08 metara, vrlo je teško natjecati se na znatno skromnijim visinama. Iako, moram priznati, svejedno sam mislila da će doći u London", rekla je 30-godišnja Ruskinja koja je na posljednjem mitingu Dijamantne lige u Londonu preskočila samo 1.94 m, devet centimetara manje od svog rezultata sezone.

"Bilo je kišovito, hladno i vlažno, pa moj rezultat i nije iznenađenje. Međutim, na Olimpijskim igrama ću morati svladati sve prepreke ako želim do rezultata za koji sam se pripremala. Prvi sam put ove godine skakala po takvom vremenu. Tijelo je vrlo osjetljivo na neuobičajene uvjete, ali nema nikakvog jamstva da vrijeme neće biti jednako i na Igrama."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.