Četvrtoligaš ogorčen: Je li Vinogradar ponovo oštećen protiv Hajduka?

Foto: Screenshot YouTube

HAJDUK je u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa uvjerljivo 3:0 slavio kod svog tradicionalno neugodnog domaćina Vinogradara i tako se, slobodno možemo reći,  plasirao u polufinale tog natjecanja.
 
Premda rezultat sugerira da je ove sezone, za razliku od prošlih, kad su Hajduka gurali suci, lagano i bez problema prošao četveroligaša, situacija iz 23. minute pokazuje da će izgleda i ova utakmica imati treće poluvrijeme.
 
Naime, u Mladini su ogorčeni na suca Tihomira Pejina, koji kod rezultata 0:0 nije dosudio kazneni udarac za domaću momčad i isključio Hajdukovog golmana Lovru Kalinića.
 
Nakon jedne kontre Vinogradara Kalinić je bio prisiljen izaći van svog gola i točno na rubu kaznenog prostora klizećim startom onemogućiti čisti gol za Vinogradar.
 
Gledajući snimak, nameću se dva pitanja: Je li kontakt, do kojeg je nesumnjivo došlo, bio kontakt za prekršaj te je li do kontakta došlo unutar 16 metara ili van.
 
Sudac Pejin je presudio da je Kalinićev start nedopušten i svirao je faul, ali van kaznenog prostora, tako da je Vinogradar dobio samo slobodan udarac. 
 
U Vinogradaru smatraju da su grubo oštećeni te da je Kalinić trebao dobiti crveni karton, a oni penal.
 
Što vi mislite?
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.