Brbić: Ovo je za nas utakmica petoljetke

Foto: Hina

PREDSJEDNIK Uprave Hajduka Marin Brbić očekuje pobjedu i prolaz Hajduka u uzvratnoj utakmici doigravanja za Europa ligu protiv Slovana iz Libereca.

Brbić je pozvao navijače da pomognu klubu u uzvratu na Poljudu nakon poraza 0:1 u prvoj utakmici prošlog tjedna.

"Uzvratna utakmica protiv Slovana za nas je ne samo utakmica sezone nego petoljetke, pošto nam ona jako puno znači u financijskom, ali prije svega u sportskom smislu da se Hajduk ponovno vrati na grane kojima pripada. Očekujem sigurnu pobjedu Hajduka i nadam se prolazu u Europsku ligu", rekao je Brbić.

Pozvao je navijače Hajduka da u četvrtak u uzvratnoj utakmici protiv Slovana na Poljudu budu pravi i uz klub i pomognu momčadi da, kako je rekao, zajedno proslave plasman Hajduka u Europsku ligu.

"Bez Torcide utakmice nemaju smisla", dodao je Brbić.

"Od tisuću navijača, deset ih radi štetu. Njih se trebamo riješiti"

Odgovarajući na novinarske upite Brbić je kazao kako ne vjeruje da će navijači Hajduka na Poljudu koristiti pirotehniku. Osudio je eksces na prvoj utakmici prošlog tjedna u Liberecu u kojem je skupina Hajdukovih navijača upalila baklje, a vatra je zahvatila stolice na stadionu te je morala intervenirati i policija.

"Ne bih htio izjednačiti sve navijače sa tom skupinom, jer od tisuću navijača imamo deset koji rade štetu i njih se trebamo riješiti", kazao je Brbić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.