Bonjasky: Ili ću ja nokautirati Cro Copa ili će on mene!

Foto: Fightsite

GLAVNI meč Gloryja 14 u Zagrebu već dulje vrijeme privlači pažnju među borilačkim fanovima diljem svijeta, a kako se borba sve više bliži tako je neizvjesnost veća. Hoće li Cro Cop "potvrditi" svoju pobjedu protiv Remyja Bonjaskyog otprije 12 godina ili će se Nizozemac osvetiti?

Fanovi su podijeljeni, Hrvati, naravno, ipak više vjeruju u Mirka Filipovića, no jedno je sigurno... Čini se da će obojica ići na pobjedu nokautom, tako barem razmišlja Remy te je to i potvrdio u razgovoru za službeni web portal Glory organizacije.

"Ja sam uvjeren da će borba završiti nokautom, samo ćemo još vidjeti tko će koga srušiti. Ja znam njegove slabe točke, on isto tako poznaje moje. Nije tajna da imam problema s okom te da sam operirao nogu", rekao je Remy.

"Ključ moje pobjede trebao bi biti u pritisku koji moram nametnuti. Ako ga pustim da on kontrolira borbu i prostor, onda mi se ne piše najbolje", smatra Bonjasky.

Iako je već spomenuo da bi ga Cro Cop mogao poslati u mirovinu, Remy je taj stav odlučio malo ipak ublažiti. "Pričekajmo da vidimo kako će proći borba, pa ćemo onda razgovarati o tome kako će se razvija moja karijera nakon Gloryja 14."

Wilnis je oprezan: Ne znam mogu li nokautirati Brestovca

Jedna od zanimljivijih borbi na odličnom Gloryju 14 je okršaj između domaćeg Mladena Brestovca i Jahfarra Wilnisa, koji se također predstavio već Hrvatima krajem prošle godine na FFC-ovom eventu u hrvatskoj metropoli.

Wilnis je ozbiljno shvatio svoj idući izazov i nije se zaletio izjavom kako juriša na pobjedu nokautom, očito je da izuzetno cijeni svog sljedećeg suparnika.

"Brestovac je iznimno visok i mogu reći da mi se sviđa izazov koji se ispred mene. Ne mogu reći da ću ga nokautirati, ne bih se upuštao u prognoze. Vidjet ćemo tko će pobijediti, neka to bude onaj tko se pokaže boljim u ringu tog dana", rekao je Jahfarr.

Osvrnuo se Wilnis i na svoje nedavni nastup u Areni...

"Borio sam se već u Hrvatskoj i mogu reći da su ljudi vrlo ljubazni, ali i odlični borilački fanovi", dodao je.

Ulaznice za spektakularni Glory 14 možete kupiti u sustavu Eventim po cijeni već od 90 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.