Bivši Kovačev šef preuzima Hajduk?

Foto: Guliver Image/Getty Images

RICARDO MONIZ mogao bi naslijediti Stanka Poklepovića na klupi Hajduka sljedeće sezone, iako na Poljudu ne žele komentirati tu vijest i sve nazivaju samo medijskom spekulacijom.
 
Hajduk je nakon Tudorove ostavke pokušao dovesti Edoarda Reju, ali nije uspio. Poklepović je u veljači predstavljen kao rješenje do kraja sezone, a stranac je ostao prva želja za sljedeću sezonu. Nizozemski stručnjak već je obavio razgovor u Zagrebu s predsjednikom splitskog kluba Marinom Brbićem i sportskim direktorom Goranom Vučevićem, pišu Sportske novosti.
 
"Ne možemo komentirati medijske spekulacije", odgovorili su na Indexov upit iz Hajduka.
 
S Red Bullom pokorio Austriju, Kovač mu bio pomoćnik
 
Moniz je igračku karijeru, koju je završio u 29. godini, počeo u Eindhovenu, a igrao je na poziciji braniča još za HFC Harlem, Waalwijk, Eeklo i Helmond. Trenersku karijeru započeo je u HSV-u kao prijelazno rješenje krajem sezone 2009/10 kada je u tri utakmice ostvario pobjedu, remi i poraz. Sljedeće godine preuzeo je Red Bull Salzburg s kojim je pokorio Austriju, osvojio prvenstvo i Kup, no na kraju sezone napustio je klub zbog sukoba s upravom.
 
 
 
Nakon toga dobio je otkaze u Ferencvarosu i Munchenu 1860, a sam je odlučio napustiti Lechiju nakon povijesne sezone tog kluba, koju je završio na četvrtom mjestu.
 
U Hajduk stiže kao stručnjak za razvoj mladih igrača
 
Poznat je kao trener koji puno pažnje poklanja mladim nogometašima i upravo zbog toga ga žele vidjeti na Poljudu, a zanimljivo da mu je pomoćnik u Salzburgu bio sadašnji hrvatski izbornik Niko Kovač.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.